Saviola na meti Fenerbahcea

Fener traži zamjenu za Guizu

Saviola na meti Fenerbahcea

Turski mediji pišu kako je Fenerbahce opsano zagrijan za napadača Benfice Javiera Saviolu. Navodno trener turskog velikana Cristoph Daum nij ezadovoljan igrama španskog napadača Danijela Guize kome već neko vrijeme traži pravu zamjenu.

Saviola je nakon neuspješnih epizoda u Barceloni i Realu svoje mjesto pod suncem našao u Lisabonu u dresu Benfice u kojoj ove sezone igra u životnoj formi.

Iz Benfice su ranije najavljivali kako nemaju anmjeru prodati Saviolu, ali dolaskom dvojice sjajnih brazilskih napadača Alana Kardeca i Luisa Edera možda se i predomisle u slučaju bogate ponude. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.