Savo Milošević objavio spisak za Lihtenštajn i Portugal!

Na zvaničnom predstavljanju

Savo Milošević objavio spisak za Lihtenštajn i Portugal!

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Savo Milošević izabran je danas za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na predstavljanju je već objavio prvi spisak.

Našu selekciju u oktobru očekuju dvije utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna i Portugala, a Milošević je objavio danas spisak igrača za te mečeve.

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić.

Odbrana: Anel Ahmedhodžić, Adnan Kovačević, Adrian Leon Baršić, Sead Kolašinac, Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Dennis Hadžikadunić, Eldar Ćivić.

Vezni red: Amir Hadžiahmetović, Rade Krunić, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Benjamin Tahirović, Miroslav Stevanović, Dal Varešanović, Almedin Ziljkić, Ivan Bašić, Amar Rahmanović.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo, Said Hamulić, Nemanja Bilbija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Opis nije dostupan.

Naša selekcija prvu utakmicu će igrati u Vaduzu protiv Lihtenštajna 13. oktobra, a tri dana kasnije na BIlinom polju u Zenici dočekujemo Portugal.

Top Komentari

King_Kenny
...ko se odazove treba ga proglasiti izdajnikom drzave i naroda...
8 2
CASIO
Ne mogu oni meni zgadit repku onoliko koliko je ja volim. Volim te BiH
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi