4

Komentari (4)

Mustafa
Husiću, nije kriv samo sudija ! Naravno da se Sarajevu pravi štela to i budala vidi.Ali i tvoja je ekipa tanka, sa rupom od trenera tim muzikantom i levatima od igrača možeš sanjati Evropu! Tvoji "fudbaleri" su dobri samo za tvoje bauštele na Sjenjaku,pod uslovom da nabiju kondiciju jer jedva guzicu vuku po terenu. U odbrani ti puše promaha a navala je ti je sakata, ekipa ti nema kondicije ko da ne treniraju.Budi sretan ako ostaneš u Premijer ligi ove godine! I tvoj City i Sloboda će se boriti za opstanak ove sezone !
K79
Mogu misliti kako bi ga tek nagradili da je pobjedio !
Rajvosa2019
Tako se ispracaju legende , nekad Zeljo - pa Sarajevo - kasnije R. Madrid ....
Samo_Realan
To govori mnogo o našim klubovima, a nije jedini ima ih mnogo mnogo, ko su iz Želje, Sarajeva, a i Veleza napravili vrhunsku svjetsku karijeru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.