Scena za bolje sutra bh. fudbala!

Detalj sa Pecare

Scena za bolje sutra bh. fudbala!

A. Čaušević

Odličan meč u 25. kolu Premijer lige odigrali su Široki Brijeg i Krupa. Konačan rezultat glasio je 2:2  i to nakon što su gosti u posljednjim sekundama postigli izjednačujući gol.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka sretnijeg čovjeka na stadionu Pecara nije bilo od prvog čovjeka Krupe, Dragomira Ilića.

Scena da klupski predsjednik, posebice gostujući, siđe na teren te čestita kako svojim, tako i protivničkim igračima i trenerima se baš ne viđa često na bh. stadionima.

Ilić je prišao i čestitao sudijama na čelu s Harisom Kaljancem što svakako vraća nadu za bolje sutra bh. fudbala.

Od čelnika Krupe smo na terenu zatražili i komentar. "Ne znam šta da vam kažem", kratko nam je kazao ushićeni i presretni Ilić te se zaputio prema gostujućoj svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je i dalje ostala posljednja na tabeli, ali u konačnici bi im bod sa Pecare mogao donijeti dosta toga jer će biti domaćini direktnim konkrentima za opstanak.

U kanjon Vrabasa stižu Sloboda, Radnik, Mladost i Olimpik pa se -4 čini itekako dostižnim, posebice nakon jučerašnje odlične partije protiv jedne od najboljih ekipa prvenstva.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Iskreno, ne vidim šta predsjednici klubova imaju da traže na terenu, izuzev ako je dodjela pehara u pitanju.
5 3
SenadSadikovic
Wwin sponzor oba kluba.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi