Šćepanović se vraća u Slaviju

Provjereno ime u Lukavici

Šćepanović se vraća u Slaviju

Srbijanski internacionalac Vučina Šćepanović od proljetnog dijela će nastupati za Slaviju. 

Bivši prvotimac Sarajeva i Zrinjskog odlučio se vratiti na bh. terene, a svoju karijeru će nastaviti u Slaviji iz Lukavice čiji dres je nosio u više navrata. 

Šćepanović nam je potvrdio da je postigao dogovor sa čelnicima Slavije i u narednim danima bi zvanično trebao staviti paraf na ugovor. 

Posljednji angažman ovaj iskusni vezni fudbaler je imao u Radničkom iz Obrenovca. Još je igrao za Zrinjski, Sarajevo, Makedoniju Gjorče Petrov, Hajduk iz Kule, Smederevo te ukrajinski Kryvbas. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Bez sumnje, Šćepanović je provjereno ime u bh. fudbalu. Bio je standardan u gotovo svakom klubu, a sa Zrinjskim je prošle sezone osvojio i šampionsku titulu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi