Veznjak Zrinjskog

Šćepanović: Zadovoljni smo rezultatom na Koševu

Vučina Šćepanović odigrao je važnu ulogu u veznom redu Zrinjskog na sinoćnjoj utakmici na Koševu. Plemići nisu doživjeli poraz i sa velikim ambicijama dočekuju uzvrat u Mostaru.

„Možemo biti zadovoljni rezultatom na kraju utakmice. Sarajevo je kontrolisalo utakmicu i imalo više od igre, dok smo mi svoju priliku čekali iz kontra napada. Nekada smo je dočekali, a nekada ne. Nismo ispunili očekivanja našeg trenera, ali možemo biti zadovoljni zbog rezultata,“ izjavio je Šćepanović koji se sinoć povijedio, ali ipak meč odigrao do samog kraja.

„Ne radi se na sreću o težoj povredi. Dobio sam udarac u predjelu glave, ostao sam bez svijesti, ali sam igrao do kraja. Sada je sve dobro.“

Zrinjski u narednom kolu Premijer lige igra veliki derbi protiv Širokog Brijega.

„U Željezničar, mi i Široki Brijeg smo ekipe sa najviše bodova do sad. Jako važna utakmica za nas u kojoj u slučaju trijumfa možemo dobiti jako mnogo. Dat ćemo svoj maksimum i nadam se pobijediti,“ zaključio je Šćepanović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.