Schieber pojačava Milionere

Schieber pojačava Milionere

Midhat Šljivak

Šampion Njemačke Borussija iz Dortmunda zainteresovana je za usluge napadača Stuttgarta Juliana Schiebera, potvrdio je direktor Milionera Hans-Joachim Watzke.

Njemački prvaci su spremni za 23-godišnjeg napadača izdvojiti oko sedam miliona eura, a ono što bi moglo igrati važnu ulogu u eventualnom transferu je činjenica sa Schieberu narednog ljeta ističe ugovor sa Stuttgartom, te bi popularne Švabe vjerovatno pristale na ponudu Milionera iz Dortmunda.

U prošloj sezoni u dresu Stuttgarta Schieber je odigrao 18 utakmica, te je postigao tri gola, a sezonu prije ove proveo je u Nurnbergu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.