Schmeichel nakon eksplozije u suzama istrčao iz svlačionice i krenuo prema helikopteru

Očito da je znao ko je u helikopteru

Schmeichel nakon eksplozije u suzama istrčao iz svlačionice i krenuo prema helikopteru

E. Čaušević

Golman Leicestera, Kasper Schmeichel, sinoć je pokušao pomoći vlasniku svog kluba Vichaiju Srivaddhanaprabhi koji se prema svemu sudeći nalazio u helilkopteru koji je pao na parkingu King Power stadiona.

Helikopter je poletio s terena stadiona Leicestera, ali se nakon samo 200 metara srušio na parkingu. Nakon toga došlo je do velike eksplozije koja je uznemirila fudbalere obje ekipe koji su bili u svojim svlačionicama.

Prem pisanju engleskih medija prvi je reagova danski golman koji je istrčao iz svlačionice i krenuo prema helikopteru. Schmeichel je htio pomoći jer je očito znao da je vlasnik kluba u helikopteru, ali zbog velikog plamena nije uspio da priđe helikopteru.

Nakon toga Schmeichel je zaplakao jer je bio svjestan da su minimalne šanse da neko preživi takav pad i eksploziju. Svi još uvijek čekaju zvanične informacije no čini se da je evidentno da je vlasnik Leicestera stradao u ovoj stravničnoj nesreći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi