Schneiderlin: United još uvijek može do titule

Francuski vezista optimističan

Schneiderlin: United još uvijek može do titule

Francuski vezni fudbaler Manchester Uniteda Morgan Schneiderlin smatra da njegov tim još uvijek ima šansi da osvojiti titulu u Premiershipu.

Manchester United danas igra protiv Stoke Cityja na domaćem terenu, a u 24. kolo Premiershipa ulazi sa deset bodova manje od lidera Leicester Cityja.

Ipak, Schneiderlin poručuje da United može imati svih 15 pobjeda do kraja sezone i da može stvari okrenuti u svoju korist.

"Svaki meč je veoma važan sa ovako veliki klub, posebno kada se nalazite u ovoj poziciji kao mi. Moramo na svaku sljedeću utakmicu gledati kao da je finale kupa i moramo dobiti sve utakmice do kraja", rekao je Francuz i dodao:

"Ako to učinimo, onda smatram da možemo doći do titule na kraju sezone".

Potražite više informacija na temu Premier league:

United se trenutno nalazi na 5. mjestu sa 37 osvojenih bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi