"Scholes je jedan od najboljih u historiji"

Ferguson pohvalio iskusnog veznjaka

"Scholes je jedan od najboljih u historiji"

Menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, smatra da je Paul Scholes jedan od najboljih igrača Manchester Uniteda u historiji.

Scholes se vratio u dres Uniteda prije nekoliko dana, a danas je odigrao prvu utakmicu kao starter. Obilježio je povratak na sjajan način, pogodivši u visokoj pobjedi Uniteda nad Boltonom.

"Iznenađujuće je bilo vidjeti Scholesa na drugoj stativi. Sa svojim godinama i činjenicom da se tek vratio, ovo je bila odlična utakmica. Jednostavno je kontrolisao vezni red. Oduvijek je imao osjećaj za golove, a vjerovatno je mislio 'poluvrijeme se bliži, sada smijem rizikovati'. On je jedan od naših najboljih igrača u historiji", rekao je Ferguson.

Podsjetimo, danas je Manchester United slavio protiv Boltona. Konačan rezultat glasio je 3:0, a u strijelce su se upisali Paul Scholes, Michael Carrick i Dany Welbeck. United se sada nalazi na diobi prve pozicije sa gradskim rivalima, ali City ima utakmicu manje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti