Scholes produžio ugovor s Unitedom

Premiership

Scholes produžio ugovor s Unitedom

Sjajne igre ove sezone bile su dovoljan povod upravi Manchester Uniteda da produži ugovor s Paulom Scholesom na još jednu sezonu. 35-godišnji veznjak će na Old Traffordu ostati do ljeta 2011. godine.

„Zadovoljan sam novim ugovorom. Osjećam se dobro i uživam u fudbalu. Ovom prilikom bih se zahvalio upravi, treneru i navijačima na neprestanoj podršci“, rekao je nakon potpisa novog ugovora  Paul Scholes koji je debi u dresu Uniteda imao 1994. godine i od tada je osvojio devet naslova prvaka Engleske i dvije Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.