Scholes vjeruje u pobjedu Uniteda

Scholes vjeruje u pobjedu Uniteda

Vezista Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje da aktuelni evropski i engleski prvak može izboriti povoljan rezultat u Portu.

Manchester United je prošle sedmice odigrao neriješeno, 2:2, sa Portom na Old Traffordu, pa će u revanšu morati najvjerovatnije do pobjede želi li obezbijediti plasman u polufinale.

Međutim, ono što nikako ne ide na ruku prvaku Evrope jeste činjenica da Porto nikad nije poražen od engleskih klubova pred domaćim navijačima u dosadašnjih 11 susreta u okviru Lige prvaka.

-    Ovo je velika utakmica i za nas i za Porto i sigurno je da će biti teška. Međutim, s obzirom na igrački kadar koji imamo, smatram da možemo do pobjede i polufinala Lige prvaka, kazao je Scholes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.