Scholes: Za Gerrarda je kasno, trebao je ranije otići

Bio na meti Chelseaja

Scholes: Za Gerrarda je kasno, trebao je ranije otići

Iako se u posljednje vrijeme mnogo spominje da bi Gerrard mogao napustiti redove Liverpoola, Paul Scholes vjeruje da od toga neće biti ništa.

Nekadašnji igrač Manchester Uniteda u razgovoru za otočke medije istakao je da je Gerrard svoju priliku za odlaskom propustio još prije deset godina, kada ga je želio dovesti Chelsea.

"Čini mi se prirodnim da Gerrard ostane u Liverpoolu do kraja karijere. Ako je ikada bilo vrijeme za odlazak, bilo je to prije desetak godina kada ga je zvao Chelsea s kojim bi imao prilike osvajati naslove. Odlučio je ostati i mislim da bi sada za cijelu njegovu porodicu bio problem promjena sredine. Možda neće osvojiti naslov prvaka, ali vjerujem da su pred njim još barem dvije godine u dresu Liverpoola", kazao je Scholes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije