Schumacher povrijeđen pri testiranju motora
Schumi vozi Asprillu

Schumacher povrijeđen pri testiranju motora

A. Beganović

Nekadašnji svjetski prvak Formule 1 i sigurno jedan od najboljih vozača u istoriji, Michael Schumacher, doživio je saobračajnu nesreću u Cartageni.

Naime, Michael Schumacher je pri testiranju Hondinog motocikla za njemačko prvenstvo, pao sa istog, te udario glavom od pločnik, nakon čega je prevezen u bolnicu.

Kako prenosi španjolska Marca, u bolnici mu je odmah urađeno skeniranje glave, te je utvrđeno da nema težih povreda, pa je pušten na kućno liječenje. Prema informacijama koje dolaze iz Španije, Scumacher ima i lakše povrede vrata i zgloba desne ruke.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti