Schuster: Real može do finala, Barcelona teško

Nijemac pred revanš susrete Lige prvaka

Schuster: Real može do finala, Barcelona teško

Real Madrid će sutra na svom terenu dočekati Borussiju Dortmund u okviru revanš susreta polufinala Lige prvaka. 

Gosti iz Dortmunda u prvom susretu su slavili rezultatom 4:1. Bivši trener i igrač madridskog Reala Bernd Schuster vjeruje da i pored negativnog rezultata Real može u finale. 

 

"Mislim da Real može u finale. Ako je neko u historiji mogao preokrenuti stvari u svoju korist onda je to Real na Santiago Bernabeu. To je stadion koji je magičan i Dortmund će morati igrati pažljivo," rekao je Schuster i dodao: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Barcelonine šanse su mnogo manje jer je Bayern ove sezone u svim utakimcama primio samo 14 golova, a Barcelona na jednom mora postići pet golova. Mislim da je Barcelona sa spremnim Messijem veoma snažna, ali ne vjerujem da će to biti dovoljno," rekao je Schuster. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.