Schweinstegera niko neće: "Nismo ga uopšte zvali"

Nova odbijenica

Schweinstegera niko neće: "Nismo ga uopšte zvali"

Bastian Schweinsteiger čini sve kako bi što prije pronašao novu sredinu. 

Njemački fudbaler je već ranije dobio do znanja da može napustiti Old Trafford, a pojedini mediji su objavili informaciju da bi iskusni vezista mogao "preko bare" u redove New York Red Bullsa. 

Ipak, čini se da Schweinsteigera ne žele ni u ovom američkom klubu.

"Schweinsteiger je veliki igrač koji ima veliku karijeru. Međutim, mi ga uopšte nismo zvali niti smo pričali na tu temu. Želimo kao Leipzig i Salzburg dovoditi mlade, ali obećavajuće igrače", kazao je čelnik kluba Oliver Minclaf za Bild. 

Inače, Schweinsteiger je u svojoj bogatoj karijeri prije Manchester Uniteda nastupao za Bayern, u kojem je proveo svoje najbolje fudbalske dane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi