Schweinsteiger bio na večeri sa srbijanskim trenerom

Dogovorio transfer?

Schweinsteiger bio na večeri sa srbijanskim trenerom

Njemački fudbaler Bastian Schweinsteiger broji svoje posljednje sedmice na Old Traffordu i gotovo sigurno će u januaru promijeniti klub.

Popularni Schweini je tokom sedmice održao sastanak sa srbijanskim trenerom Veljkom Paunovićem, a britanski tabloidi navode da je s njim proveo više od četiri sata.

Paunović, koji se proslavio osvajanjem Svjetskog prvaka sa U-20 reprezentacijom Srbije, trenutno radi kao trener u MLS-u i to u Chicago Fireu i na toj večeri su vođeni pregovori.

Njihov epilog nije poznat, ali britanskim paparazzima susret nije promakao pa je ovaj dvojac fotografisan prilikom izlaska iz restorana koji se nalazi u blizini Manchestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti