Schweinsteiger napustio banket i "pravio društvo" Džeki

Nakon utakmice sa Manchester Unitedom

Schweinsteiger napustio banket i "pravio društvo" Džeki

Minhenski Bayern u utorak je u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka na Old Traffordu remizirao sa Manchester Unitedom. Rezultat je bio 1:1. 

Pogodak za Bavarce postigao je Bastian Schweinsteiger u 67. minuti susreta, a isti igrač u 90. minuti utakmice dobio je drugi žuti karton. Schweinsteiger nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice, prije svega zbog činjenice da će propustiti revanš u Minhenu. 

Zbog toga je zamjenik kapitena napustio banket u hotelu Marriott Worsley Park već u 23 sata i 33 minuta, samo 21 minutu nakon što je isti otvorio Karl-Heinz Rummenigge. Umjesto na večeru Schweinsteiger je otišao u hotelski lobi gdje je razgovarao sa Edinom Džekom, prenosi njemački Bild.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.