Sead Hajrović je idealna zamjena za Milana Vilotića

Vilotić na meti YB

Sead Hajrović je idealna zamjena za Milana Vilotića

Grasshoppers je u finansijskoj krizi zbog čega je Uprava kluba primorana prodati najvrijednije eksponate iz svoje svlačionice.

Izet Hajrović ostvario je transfer u Galatasaray, a novi fudbaler koji je napustio Skakavce je Milan Vilotić. Srbijanskog internacionalca angažovao je Young Boys.

Klub iz Berna od nedavno vodi Uli Forte, bivši trener Grasshoppersa. Forte je bio u potrazi za kvalitetnim rješenjem na stoperskoj poziciji, a kao idealno rješenje nametnuo se Vilotić.

Grasshoppers je prvu ponudu Young Boysa odbio, ali je druga izuzetno bila primamljiva i prihvaćena je bez mnogo razmišljanja.

Grasshoppers neće tražiti zamjenu za Vilotića obzirom da u svojim redovima ima Seada Hajrovića koji u posljednje vrijeme odlično radi na treninzima, pišu švicarski mediji

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.