Velika muka za Seada Kolašinca

Prekrižen je i u Marseilleu

Velika muka za Seada Kolašinca

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (29) mogao bi napustiti redove francuskog Marseillea ovog ljeta.

Ovaj 29-godišnji defanzivac pojačao je velikana s Velodromea u zimskom transfer roku, ali očigledno nikoga nije oduševio u Francuskoj u prethodnih nekoliko mjeseci.

Dokaz tome je činjenica da Marseille za novu sezonu traži novog lijevog beka. Ponovo ga žele naći u Arsenalu, odakle su doveli i Kolašinca, a uskoro bi član francuskog velikana mogao postati Nuno Tavares.

Marseille je poslao zvaničnu ponudu londonskom klubu za jednogodišnju posudbu 22-godišnjeg Portugalca uz mogući otkup ugovora i sada se čeka odgovor iz Arsenala.

Nije Marseille jedini koji želi Tavaresa. Portugalski bek je želja Lyona i Atalante i vidjet ćemo šta će se s njim desiti u narednom periodu.

Evantualnim dolaskom u Marseille on bi zatvorio vrata kluba Kolašincu koji bi vjerovatno napustio klub, ali i bez toga je on navodno jako blizu odlaska.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sead Kolašinac je za Marseille u proteklih šest mjeseci odigrao ukupno 17 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Ranije je Kolašinac nastupao za Arsenal i Schalke 04.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Vrati se u schalke i mirna Bosna
9 0
Fixa
Gdje god ode brzo ce otici jer rupa u odbrani
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi