Seadu Kolašincu propao transfer

Ostaje u Arsenalu

Seadu Kolašincu propao transfer

E. Škorić

Bh. reprezentativac ostaje u Arsenalu.

Sead Kolašinac bio je blizu povratka u Njemačku, trebalo je da potpiše za Bayer, no transfer je na kraju propao, što znači da će morati da ostane u Engleskoj.

Njemački Kicker piše da defanzivac ostaje u Arsenalu nakon što Bayer nije uspio da proda Wendella berlinskoj Herthi.

Stoga će Kolašinac morati da čeka najmanje do januara ili da u međuvremenu napravi transfer iz Arsenala u neki drugi engleski klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Bayera povezivao se i sa Schalkeom, imao je želju da se vrati u Njemačku zbog porodice, ali njegova želja nije ispunjena. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
On je jednostavno fudbalski stagniro,ni slika onog Seje iz Salkea,ili ne trenira,na terenu djeluje pogubljen,svejedno mu je.
7 0
zvjezdan10
A da jednostavno kreneš igrat kako znaš i zacementiraš se u prvoj postavi? Bruka živa da te iz sastava izbaci onaj Saka koji ima 30kg il onaj kilavi Thierney
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti