Sebični Sterling iznervirao većinu ljubitelja fudbala

Pa, dodaj čovječe...

Sebični Sterling iznervirao većinu ljubitelja fudbala

Fudbaleri Manchester Cityja i Liverpoola u ovim trenucima igraju susret Community Shielda na Wembleyju.

Građani vode sa 1:0 golom Raheema Sterlinga sa samog početka meča. Koliko god da je u tom trenutku obradovao navijače svog kluba, toliko ih je Sterling iznervirao početkom drugog dijela utakmice.

On i još dvojica saigrača su istrčali kontru i izašli sami pred golmana Alissona, ali Sterling na kraju ne samo da nije dodao nikome, već nije ni šutirao. Alisson je samo uzeo loptu nakon što se sebični Sterling spetljao.

Sterling je i prije ove situacije bio poznat kao sebičan fudbaler, ali čini se da je sada nadmašio sam sebe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovu situaciju možete pogledati u video prilogu:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi