Odradio prvi trening na Grbavici

Šećerović: Dovoljno sam sazrio za Željezničar

Adnan Šećerović danas je odradio prvi trening sa FK Željezničar.

Jedan od najboljih fudbalera Radnika u prošloj sezoni sa Željezničarom je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine, a svojim dolaskom će dodatno zaoštriti konkurenciju u veznom redu tima sa Grbavice.

"Prve impresije su super, ipak sam došao u najveći i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini. Očekujem da se izborim za svoje mjesto,  da se dokažem treneru i da osvojim titulu sa Željezničarom", izjavio je Šećerović. 

Šećerović vjeruje da je napravio dobar potez prelaskom u Željezničar.

"Naravno da ovdje ima više pritiska i odgovornosti nego u Radniku, jer se očekuje u svakoj utakmici da uzmeš tri buda s kim god da igraš. Što se tiče mene, mislim da sam dovoljno sazrio i da je sada pravi momenat da dođem u Željezničar", podvukao je Šećerović na kraju razgovora. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Šećerović je prije dolaska u Željezničar nosio dresove Radnika,  Austrije Lustenau, Slobode, Rode, Maastrichta, Fortune Sittard, NEC-a i Slavena iz Živinica. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti