Trener KK Burch

Šećerović: Igrali smo protiv odlične ekipe

S. Mlaćo

Košarkaši Burcha u 15. kolu A-1 lige savladali su KK Gradina iz Srebrenika 78:71, iako su gosti pružili veoma dobru partiju. 

Sarajlije su tako nakon poraza od Vogošće slavile veoma važnu pobjedu te ostale u vrhu tabele.

"Vrlo važna pobjeda. Za razliku od prošle utamice kada smo odigrali slabo drugo poluvrijeme, na ovoj smo drugo poluvrijeme odigrali jako kvalitetno s puno energije. Igrali smo protiv odlične ekipe koja je došla spremna u svakom smislu, a ja čestitam mojim momcima i nekako smo uspjeli pružiti otpor izuzetne jako ekipe", kazao je nakon susreta za SportSport.ba trener KK Burch Kemal Šećerović. 

Nakon duela sa Vogošćom i Gradinom, Burch će sada imati nešto lakše protivnike.

"Nas već čekaju nove utakmice i nova iskušenja. Ovu utakmicu ćemo analizirati i onda se okrenuti novim utakmicama, te onom što dolazi", dodao je Šećerović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi