Burch savladao Lukavac

Šećerović: Nametnuli smo svoj ritam od samog starta

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Burch je danas na Mojmilu ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Lukavca u meču 7. kola A1 lige.

Košarkaši Burcha slavili su protiv Lukavca s rezutatom 84:63, te su tako nastavili svoj pobjednički niz. Nakon utakmice trener Burcha, Kemal Šećerović, kazao je da je njegov tim od samog početka nametnuo ritam, te da je relativno lagano stigao do pobjede.

"Mislim da smo od samog početka nametnuli svoj ritam, protivniku smo dozvolili malo prostora za igru. Međutim, bilo je u toku utakmice nekih padova u našoj ekipi. Još uvijek slažemo kockice i neke igrače moramo uvesti u taj sistem koji mi težimo. Sve u svemu protiv dobre ekipe smo uspjeli relativno lagano doći do pobjede", rekao je Šećerović, te dodao:

"Sljedeći meč smo opet domaćini protiv Turbine. Ja od svojih igrača očekujem da mi reagujemo na jedan dobar način da pružimo ono što trebamo da pružimo. U svim segmentima da budemo na dobrom nivou i siguran sam da rezultat neće onda izostati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi