Šećerović: Pokazat ćemo da možemo igrati sa Željom

Veznjak Mladosti

Šećerović: Pokazat ćemo da možemo igrati sa Željom

E. Škulj

Ekipa Mladosti iz Doboja će u okviru drugog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu u Doboju ugostiti sarajevski Željezničar. U predgrađu Kaknja vlada prava euforija pred dolazak Plavih sa Grbavice, budući da je svoj dolazak u Doboj najavilo 500 najvatrenijih navijača Željezničara, popularnih Manijaka.

Crvena Legija, navijačka grupa Mlaodsti je putem društvenih mreža pozvala goste iz Sarajeva da u što većem broju dođu u Doboj i da zajedno tribine oboje u crveno-plave boje i da se nadmeću u fer i sportskom navijanju. 

Da vlada sjajna atmosfera u ekipi iz Doboja u izjavi za SportSport.ba potvrdio je veznjak Mladosti Adnan Šećerović.

''Atmosfera je sjajna. Svi jedva čekamo sutrašnji duel. Poštujemo Želju jer oni su već godinama među top tri u BiH. Imaju odličan tim i sjajne pojedince koji mogu odlučiti susret u bilo kom trenutku, ali i mi imamo dobru i iskusnu ekipu i sigurno je da se možemo nositi sa Željom, ali i sa bilo kojim drugim timom u BiH. To ćemo pokazati sutra i na terenu'', rekao je Šećerović i dodao: 

''Utakmica će biti čvrsta, ali mislim da će gledaoci moći uživati. Vjerujem da će biti pun stadion, a to je onda motiv više za igrače oba tima na terenu'', rekao je Šećerović.

Ovaj dvadesetpetogodišnji veznjak je jednu polusezonu proveo i u ekipi Željezničara, sa kojim je raskinuo ugovor krajem prošle godine, a potom potpisao ugovor sa ekipom Mlaodsti u kojoj je bio neiozostavna karika u ekipi prvo Husfera Musemića, a sada i Edisa Mulalića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za duel sa Željezničarom Edis Mulalić i Bakir Šerbo imaju na raspolaganju sve igrače nakon što se od povrede oporavio mladi napadač Kulović, a kaznu zbog kartona je odradio i Amer Hiroš. Pravo nastupa u sutrašnjem duelu imaju i povratnik u tim, napadač Haris Dilaver i defanzivac Bojan Regoje. 

U našoj fotogaleriji pogledajte kakva ja atmosfera vladala na posljednjem treningu Mladosti pred duel sa Željezničarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije