Šećerović: Uvjeren sam da nisam pogriješio

Novi fudbaler Željezničara za SportSport.ba

Šećerović: Uvjeren sam da nisam pogriješio

Adnan Šećerović od naredne sezone će nastupati za FK Željezničar, potvrđeno je na zvaničnoj klupskoj stranici. 

Fudbaler koji je u protekloj sezoni bio među najboljim pojedincima u timu Radnika sa čelnicima FK Željezničar je postigao dogovor i potom potpisao dvogodišnji ugovor, a zasluge što je završio na Grbavici pripadaju i bivšem bh. reprezentativcu Elviru Rahimiću.

"Zadovoljan sam i sretan što sam na kraju završio u jednom klubu kao što je Željezničar. Na sreću se otvorila ova opcija, a prijatelji Elvir Rahimić i Aldin Ćenan su mi savjetovali da bi dolazak u Željezničar bio odličan potez za razvoj moje karijere. Imao sam još ponuda iz BiH, zatim Hrvatske i Srbije, ali uvjeren sam da nisam pogriješio", kazao je Šećerović za SportSport.ba. 

Svjestan je Šećerović da u timu vlada velika konkurencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U svakom velikom klubu ima zdrave konkurencije i raduje me što će tako biti u Željezničaru. Ipak, vjerujem u sebe i smatram da imam kvalitet. Očekivanja od naredne sezone? Vjerujem da ćemo vratiti titulu na Grbavicu", podvukao je novi fudbaler Željezničara na kraju razgovora.

Šećerović je prije Radnika nosio dresove Austrije Lustenau, Slobode, Rode, Maastrichta, Fortune Sittard, NEC-a i Slavena iz Živinica. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti