Željezničar u teškoj situaciji

Glupost Sedada Subašića i crveni karton

9

Komentari (9)

plemic
i opet će rođeni o poštenju, suđenju i nogometnom savezu.
epinefrin69
Ovo nema u 6 pi*ki materina...
topaa00
Fare hajde lola pusti Zelju
hakim_ziyech22
Nemam nista protiv Veleža,ali je sramota da je Ćosić prošao bez crvenog,a Subašić za ovo dobio drugi žuti.
Iziksaudvicu
Lafac
Kakva lakrdija sudije,Ćosić nije za drugi žuti gdje sam čovjek ide na gol ,al je zato karton drugi ako i ne tražiš penal
zgembo.popuslic
Vidi se da nam je uprava losa vec duze vremena, nemamo nikakav uticaj u savezu, da nas neko zastiti, zadnjih par sezona sudije rade sa Zeljom sta hoce
Iziksaudvicu
Nije ni velež bolje prošao, suđenje katastrofalno, 4 igrača im ne igraju protiv borca. Dobro ovo vico klošar raspoređuje, sutra dvije neriješene utakmice i gura borac na 2 mjesto već iduće kolo.
zgembo.popuslic
Klasicna sudijska kradja. Malo prije ovoga ne daje drugi zuti igracu Veleza za ocigledan faul dok je igrac Zelje u prodoru prema golu dok Subasicu daje drugi zuti za obicno simuliranje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.