Sedin Torlak pronašao novi posao

Radio u omladinskom pogonu FK Sarajevo

Sedin Torlak pronašao novi posao

A. Čaušević

Nekadašnji kapiten i bivši trener u omladinskim selekcijama FK Sarajevo, Sedin Torlak, je pronašao novi angažman.

Torlak je imenovan za pomoćnika Emiru Alihodžiću u stručnom štabu FK Famos, klubu koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Centar.

"Klub je prezentovao svoje ciljeve u bliskoj budućnosti što se meni svidjelo, da se napravi ekipa koja će biti dosta mlada sa nekolicinom iskusnih igrača, da se u omladinskom pogonu formiraju igrači koji će odmah biti konkurentni za prvi tim", rekao je Torlak za SportSport.ba.

Nekada odlični štoper nam je otkrio kako se u klubu iz Hrasnice radi na poboljšanu uslova i infrastrukture, a ubrzo će biti u funkciji novi teren sa umjetnom travom i reflektorima.

"Najviše sam oduševljen ambijentom koji trenutno je u klubu i korektnim odnosom ljudi u i oko kluba u svim segmentima, i što cijene ono što sam napravio do sad u sportu kroz igračku i na početku trenerske karijere u FK Sarajevo", kazao nam je Torlak te dodao:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Ovom prilikom se zahvaljujem svima na povjerenju i nadam se da ćemo svi zajedno napraviti zdravu sredinu. Da bude FK Famos klub svih nas."

Inače, Famos će novu sezonu Druge lige grupa Centar otvoriti domaćim susretom protiv Unisa iz Vogošće.

Top Komentari

Manager
Glaj stadiona u Famosa arane
0 0
BatonDezitijat
nije ni za Famosa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi