"Sedma sila" protiv struke

"Sedma sila" protiv struke

Adnan Beganović

Bh. sportski novinari danas će na Koševu (teren sa umjetnom travom) odigrati revijalni susret sa budućim trenerima sa PRO-licencom koji se trenutno nalaze u Vogošći gdje prisustvuju seminaru kojeg organizira Centar za edukaciju trenera.

Budući treneri sa PRO - licencom veliki su favoriti u današnjem duelu jer u njihovim redovima igrat će veliki broj nekadašnjih bh. reprezentativaca.

Tako će boje budućih trenera sa PRO- licencom braniti Tomislav Piplica, Mirza Varešanović, Faruk Hujdurović, Sergej Barbarez, Elvir Baljić, Senad Repuh, Bruno Akrapović, Nedžad Selimović, Darko Nestorović, a u ovoj ekipi nastupat će i profesor Haris Jaganjac, te voditelj Centra za edukaciju trenera Munir Talović.

Za bh. sportske novinare nastupat će Trbonja, Solak, Lokmić, Ligata, Borovina, Čulić, Beganović, Tiro, Sinanović i drugi. Kako bi utakmica bila barem malo neizvjesnija ekipu novinara pojačat će i bivši igrači Bulent Biščević, Almir Gredić i Samir Mekić.

Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.