5

Komentari (5)

dinass
Isplatite dugove i ostacete u ligi posto se ponistava liga
omer
Ne samo velika steta, nego i velika nepravda. Celik nije na pretposljednjem mjestu zbog svojih losih igara,vec zbog nepravedno mu oduzeta 3 boda. Da nije bilo toga, ta 11.pozicija koja vodi u nizi rang bi pripadala ekipi Mladosti (DK). Ukoliko se prvenstvo ne nastavi, ova nepravda bi u tom slucaju trebala biti ispravljena za zelenim stolom.
Fareus1921
Svakako bi tu utakmicu izgubili od Želje100%
DadiG
Oduzeta su im 3 boda pored izgubljene utakmice od želje. Ali pravila su pravila. Evo vidim na drugom portalu da im prijeti zabrana registracije fudbalera naredna 3 prelazna roka. Koliko ja shvatam onda mogu imati samo amatere. Bez zezanja, iako ih ne volim žao mi je i želim da ponovo stanu na noge, Čelik bi mogao završiti niže od prve (druge) lige.
Dr.GazijAga
Steta bi bilo da BUDETE PREMIERLIGAS.. AUTO-STOPOM na gostovanje, a REFENATE se za KOSILICU i GORIVO..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.