Šefik Cero napustio FK Igman

Legendarni trener golmana

Šefik Cero napustio FK Igman

S. Mlaćo

FK Igman iz Konjica nakon tri kola u Prvoj ligi FBiH na svom kontu ima isto toliko boova i nalazi se na 13. mjestu.

Jasno je da će Igman kao i prošle sezone voditi borbu za opstanak, a saznajemo da je tim iz Konjica napustio i dugogodišnji trener golmana, legendarni Šefik Cero.

Cero više nije član štaba Igmana i sigurno da će ovaj potez značiti nove probleme za Igman, s obzirom da je svojim iskustvom i znanjem ovaj stručnjak mnogo doprinosio radu kluba.

Kako je već poznato, Igman sa klupe predvodi Fadil Hodžić koji je ovog ljeta stigao u Konjic, a u narednom kolu ovaj tim ide u goste NK GOŠK iz Gabele.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1593819668
Najveća *****a koja je zadesila Igman. Uvijek je u nekim smutnjama.
1 0
DeleteTheElite
Sefko boli te kurac gledaj kakvu sliku imas za uspomenu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi