Šehić dobio šamar od navijača

Psihički nije spreman za utakmicu

Šehić dobio šamar od navijača

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski internacionalac na privremenom radu u Istri 1961, Asim Šehić, neće u subotu igrati za svoju momčad u Vinkovcima.

Naime, nezadovoljni navijači Istre 1961 u prošlu subotu su nakon poraza od Osijeka provalili u svlačionicu i obračunali se sa svojim ljubimcima. U tom obračunu najgore je prošao Šehić, koji je od strane jednog navijača ošamaren i zbog ovog incidenta bh. internacionalac psihički nije spreman za utakmicu protiv Cibalije.

"Šehić mi je nakon posljednjeg treninga prišao i rekao da se psihički ne osjeća spremnim za utakmicu protiv Cibalije. Takav stav i ponašanje cijenim i zato ću ga izostaviti iz sastava", rekao je trener Istre Zoran Vulić za Regional Express.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.