Šehić i Mersin nemoćni pred Antalyasporom

Ubjedljiv poraz Mersina

Šehić i Mersin nemoćni pred Antalyasporom

Midhat Šljivak

Rezervni golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić, neće po dobrom pamtiti utakmicu Kupa Turske između njegovog Mersina i Antalyaspora. Gosti iz Antalye su pregazili Mersin sa visokih 5:0.

Šehić je prvi gol primio već u devetoj minuti. Teber je ubacio a Lamine Diarra je glavom pogodio za vodstvo gostiju od 1:0. Teber je u 27. minuti povećao vodstvo Antalyaspora na 2:0, što je bio rezultat prvog poluvremena ovog susreta.

U nastavku susreta još tri gola u mreži našeg reprezentativca. U 55. minuti dosuđen je penal za goste, a precizan izvođač je Ismail Aissati za već tada sigurno vodstvo od 3:0. Diarra je u 61. minuti svojim drugim golom povećao na 4:0, da bi konačnu katastrofu Merisna zaključio  Nikola Žižić u 81. minuti za konačnih 5:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.