Šehić na transfer listi Mersina

Bh. golman će promijeniti klub?

Šehić na transfer listi Mersina

Edmir Škorić

Turski nogometni prvoligaš Mersin Idmanyurdu, u okviru izmjena u igračkom kadru na kraju polusezone će otpustiti deset igrača, a na listi odlazećih iz ovog kluba nalazi se i bivši golman sarajevskog Željezničara Ibrahim Šehić, javio je reporter agencije Anadolija

Uprava turskog kluba, koji se na kraju polusezone nalazi na pretposljednjoj poziciji u Super Toto ligi, odlučila se na promjene u igračkom kadru, a šef stručnog štaba Giray Bulak sastavio je listu igrača koje ne želi u nastavku sezone.

Na ovoj listi se pored Šehića nalaze i Yattara, Buen, Murat Erdogan, Hakan Bayraktar, Abdullah Halman, Mustafa Sarp, Taylan Eliacik, Nurullah Kay i Robak. 

 

Klupska uprava odlučila je, u okviru ovih izmjena, pojačati ekipu za šest igrača novih igrača, ali imena prinova nisu saopćena. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.