12

Komentari (12)

Ibro
Velika greska ne pozvati Begovica. Sta da se kojim slucajem Sehic povrijedio i ko bi onda na gol?
Kai Kaii
Sehic je 2 golman Begovic je puno bolji golman
Kai Kaii
zapitaj se ti kako si branio lopta ti ispada iz ruku po tvoj srecu pa ofsajd inace nebi vise ni stao na go
karlhajncbrazzzo
Dobar momak ovaj Šeha.
runha
Ne radi se o vrhunskom golmanu, radi se o Hasagicu broj 2.
TrinTrin
Baš tako, ipak je to Željina skola, i pojedinci mogu da ga mrze samo zbog toga, bit ce ovo vrhunski golman za godinu dvije, najbolje godine za golmana a svakako da ce nastupi za repku biti od velike koristi za njegovu karijeru, SRETNO ŠEHA !
Ibro
Kako mislis godinu dvije? Pa njemu je oko 30 vec
runha
Kakve veze ima cija je skola? Njemu je 30 godina i mladji je godinu od Begovica. Jel to ovi iz zeljine "skole" postaju pravi tek u 30-im?
Rustempasa
Culicu, MOLIM te prestani da pises.
karlhajncbrazzzo
Ovo je intervju, treba samo da sroči u tekst što ovaj kaže. Tako da nema mjesta kritici. Osim ako nije nešto lično između vas dvojice.
Mesa.Sabanadzovic
Sve dok kod tebe stvara pjenjenje iz usta ja ne vidim razlog zasto bi prestajao. Sve dok tako dosadni moroni poklanjaju klik i vrijeme potrebno da prokometarses :)))
Rustempasa
Pa moze li intervju, bez Culicevih preglupih komentara?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.