Šehić primio tri gola, Mersin izgubio

Mersin izgubio

Šehić primio tri gola, Mersin izgubio

Midhat Šljivak

Ekipa Mersina našeg golmana Ibrahima Šehića poražena je na svom terenu u trećem kolu turske Superlige sa 3:1 od ekipe Ešikšehirspora.

Prvu loptu iz mreže Šehić je vadio već u prvoj minuti kada Diomansy Kamara matira nešeg reprezentativca za 1:0. U 23. minuti novi gol za goste. Ovog puta pogodio je Zengin, a u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Culio je smanjio rezultat na 1:2, te je vratio Mersin u utakmicu.

Nastavak utakmice donio je još jedan gol i ponovo u mreži Šehića. Gosti su pobjedu potvrdili u 91. minuti kada je Kamara svojim drugim dijelom postavio konačnih 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.