Ibrahim Šehić i Amar Rahmanović produžili ugovor sa Konyasporom
FOTO: Twitter Konyaspor

Klub potvrdio

Ibrahim Šehić i Amar Rahmanović produžili ugovor sa Konyasporom · Zvanično

H. Zilić

Bh. dvojac u redovima Konyaspora Ibarhim Šehić i Amar Rahmanović produžili su ugovore s pomenutim turskim prvoligašem.

Šehiću i Rahmanoviću ugovor je važio do juna 2022. godine, a produžili su do juna 2023. godine, dakle na još godinu dana.

Ovu informaciju je Konyaspor potvrdio na svojim zvaničnim kanalima.

Naš golman je u Konyaspor došao iz Erzuruma u augustu 2020. godine, a prije toga branio je za Qarabag, Mersin i Željezničar.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S druge strane, Amar Rahmanović je u Konyaspor došao u januaru 2021. godine iz redova Sarajeva, a prije Bordo tima, igrao je još za Celje, Maribor, Koper, Istru, Olimpik, Novi Pazar i tuzlansku Slobodu.

Ibrahim Šehić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio 40 nastupa, dok je Amar Rahmanović upisao četiri nastupa za naš nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi