Golman reprezentacije BiH nakon pobjede nad Sj. Irskom

Šehić: Sreću smo nečim zaslužili

Endin Čaušević

Bosna i Hercegovina je večeras na Grbavici upisala treću pobjedu u Ligi nacija.

Na prepunoj Grbavici savladana je Sjeverna Irska rezultatom 2:0. Ipak, imali su i Sjevernoirci svoje prilika, pa su čak tri puta pogađali okvir gola, na šta se osvrnuo i naš reprezentativni golman Ibrahim Šehić.

"Znali smo da će biti tvrdo, ali znali smo i da ćemo slaviti na Grbavici ako dobro otvorimo utakmicu. Pripremili smo se za njihov stil igre, nismo dopustili da nas iznenade kao u prvoj utakmici kada su nam napravili presing", istakao je Ibrahim Šehić, pa dodao:

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu čitavo vrijeme, ali naravno i oni su imali šanse, one stative koje su pogodili. Malo smo tu imali sreće. Ipak, mislim da smo tu sreću nečim zaslužili kroz sve ove godine, negdje nam se nešto vraća... Nadam se da ćemo ovako nastaviti i završiti prvi u Ligi nacija."

Top Komentari

kikiriki
BRAVO MAJSTORE
38 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi