Povratnik u reprezentaciju BiH

Šehić: Svjesni smo da nemamo prava na kiks

Selektor Mehmed Baždarević na spisak za predstojeće utakmice reprezentacije BiH uvrstio je i Ibrahima Šehića. 

Golman azerbejdžanskog Qarabaga na današnjem obraćanju medijima istakao je da je sretan zbog povratka u nacionalni tim.

"Sretan sam što sam ponovo u reprezentaciji. Poznajem dosta igrača od ranije i svjesni smo da nemamo prava na kiks u ovoj utakmici. Ipak, dobro je što igramo sa Andorom i mislim da je kvalitet na našoj strani, tako da uz maksimalan pristup ne bi trebali imati problema", kazao je Šehić, a potom dodao:

"Kada je u pitanju moj angažman u reprezentaciji, ja sam tu i maksimalno ću odrađivati svoje zadatke na treninzima. Izuzetno mi je drago što ću raditi u društvu Asmira Begovića, jednog od najboljih golmana u Evropi", zaključio je Šehić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti