Šehić u društvu Ronalda, Kanea i Neymara
Bh. golman je briljirao protiv Rome, te zasluženo dobio novo priznanje

Novo priznanje za bh. golmana

Šehić u društvu Ronalda, Kanea i Neymara

S. Mlaćo

Bh. golman Ibrahim Šehić pruža sjajne partije u redovima azerbejdžanskog prvaka Qarabaga, a u šest utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka upisao je čak 35 odbrana.

Iza sebe je nekadašnji golman Željezničara tako ostavio Handanovića, Akinfeeva, Pyatova..., a posebno se istakao u meču posljednjeg kola protiv Rome. Rimljani su slavili sa minimalnih 1:0, ali je Šehić bio junak svog tima, te sjajnim intervencijama spriječio da njegov tim doživi veći poraz.

Portal Whoscored.com uvrstio ga je u idealni tim posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka te mu dodijelio ocjenu 7.4, a u istom su još: Alveš, Stones, Nacho, Kurzawa, Salah, Hazard, Coutinho, Neymar, Kane i Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi