Šehić: U Mersinu su me prihvatili sjajno

Bh. golman se dobro snašao u Turskoj

Šehić: U Mersinu su me prihvatili sjajno

Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić od prije nekoliko dana je novi čuvar mreže turske ekipe Mersina.

Šehić je u Mersin prešao iz redova sarajevskog Željezničara, koji je na ime odštete od turske ekipe inkasirao, za bh. uslove, odličnih 425.000 eura, plus 20 odsto od vrijednosti Šehićevog narednog transfera.

Perspektivni mladi golman kaže u razgovoru za SportSport.ba kako su ga u novoj ekipi dočekali sjajno.

"Ovdje je sve stvarno super za sada. Svi su me odlično prihvatili u novom klubu, od trenera, pa do ekonoma. Moram reći da u Mersinu vlada sjajna atmosfera", kaže Šehić u razgovoru za SportSport.ba.

Turka ekipa krenula je sa pripremama za novu sezonu, u kojoj se očekuje mnogo...

"Počeli smo sa pripremama i zaista radimo punom parom. Za sada, na početku priprema, samo trčimo i radimo na fizičkoj spremi. Mislim da ćemo naredne sezone biti jako dobra ekipa. Ljudi iz Uprave Mersina doveli su čak 13 novih igrača ovog prelaznog roka i nadam se da ćemo napraviti dobre rezultate u predstojećoj sezoni", kaže Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.