Šehićeva fotografija sa Stamford Bridgea govori sve

Loš dan na poslu za bh. golmana

Šehićeva fotografija sa Stamford Bridgea govori sve

Bh. golman Ibrahim Šehić sinoć je prvi put u karijeri branio na jednoj utakmici Lige prvaka, ali njegov debi nije prošao baš najbolje.

Bivši čuvar mreže Željezničara je sa svojim Qarabagom pretrpio ubjedljiv poraz od Chelseaja na Stamford Bridgeu, a Šehić je čak šest puta morao vaditi loptu iz svoje mreže.

Chelsea je razbio goste iz Azerbejdžana rezultatom 6:0, a najviše će se pamtiti drugi gol na utakmici iz 30. minute kada je Zappacosta na zaista spektakularan način matirao našeg golmana sa velike udaljenosti. Osim njega, pogađali su još Pedro, Azpilicueta, Bakayoko i Batshuayi, uz autogol Medvedeva.

Da je Ibrahimu Šehiću teško pao sinoćnji poraz govori i fotografija koju je na Twitteru objavio engleski novinar Chris Wiliams, koji je fotografisao našeg golmana prilikom napuštanja terena Stamford Bridgea.

"Šehić izgleda kao razbijen čovjek", stoji u opisu fotografije na kojoj se nalazi razočarani Šehić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ruku na srce, od Qarabaga se u duelu sa engleskim prvakom nije ni očekivalo ništa više od sigurnog poraza, ali svakako u ovom klubu ipak ne mogu biti zadovoljni načinom na koji su odigrali svoju prvu utakmicu Lige prvaka u klupskoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi