Crnogorski reprezentativac za SportSport.ba

Šehović: Wright i Teletović su najveća snaga BiH

Ekipa našeg portala boravak u Sloveniji u kojoj sutra počinje Evropsko košarkaško prvenstvo iskoristila je kako bi porazgovarala i sa crnogorskim reprezentativcem Suadom Šehovićem.

Crna Gora će Eurobasket otvoriti duelom sa Makedonijom.

"Protiv Makedonije idemo na pobjedu. Igramo protiv kvalitetnog protivnika, koji ima širinu u napadu, ali spremni smo. Na dosta stvari trebamo obratiti pažnju, mislim da ćemo igrati egal utakmicu u kojoj o pobjedniku može odlučiti jedna lopta", za SportSport.ba je istakao crnogorski košarkaški reprezentativac Suad Šehović, te se potom osvrnuo i na snagu naše reprezentacije.

"Sa BiH igramo treću utakmicu i to nam sada izleda daleko. BiH ima kvalitetne pojedine, tu prije svega mislim na Wrighta i Teletovića. Ukoliko BiH sutra savlada Latviju, neće nam biti niti malo lako. Favorita nema, možda su po kvaliteti i rejtingu Srbija i Litvanije bolji od nas ostalih u ovoj grupi", istakao je Šehović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.