Seid Zukić napustio NK Vitez

Sjajni napadač u potrazi za angažmanom

Seid Zukić napustio NK Vitez

S. Mlaćo

Seid Zukić više nije član NK Vitez. Prvi strijelac Vitežana u prvom dijelu sezone sa četiri pogotka odlučio je dići sidro, te napustiti posljednjeplasirani tim Premijer lige.

Iako Vitez nije igrao na svom nivou, Zukić je pokazao svoje kvalitete, a dodao je i jednu asistenciju, te bio jedan od najstandardnijih igrača ovog tima.

Ovaj 23-godišnji napadač u Vitez je stigao iz NK Travnik, a prije toga je nsoio dres Orašja, Čapljine i Turbine. Bio je jedan od najboljih igrača Prve lige FBiH, a sada će prema svemu sudeći napustiti BiH.

Ime novog kluba trebalo bi biti poznato u narednim danima. Zukić je u prvom dijelu sezone upisao ukupno 18 nastupa u ligi, te jedan u Kup takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi