Selekcija Republike Srpske poražena u Subotici
Foto: Spartak Subotica

Minimalna pobjeda Spartaka

Selekcija Republike Srpske poražena u Subotici

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Republike Srpske do 21 godine poražena je jučer u prijateljskom duelu u Subotici od ekipe Spartaka rezultatom 1:0.

Selekcija koju sa klupe predvodi trener Krupe Slobodan Starčević odigrao je solidan meč, ali na kraju je uigraniji protivnik upisao pobjedu i to golom u sudijskom nadoknadi meča.

Igrala se 92. minuta kada je gol za pobjedu Spartaka postigao David Glavičić, koji je postigao spektakularan gol sa 25 metara.

RS je tokom prvog poluvremena imao najveću šansu na utakmici. Damjan Krajišnik je šutirao, ali jedan od igrača Spartaka je sa gol-linije izbacio loptu u polje.

Za RS su u ovom susretu od prve minute nastupili:

Ilić, Davidović, Petrović, Karjašević, Despotović, Maksimović, Stjepanović,  Vojinović, Lukić, Krajišnik,  Gavranović. Igrali su još: Pupovac, Jekić, Ivanović, Petković, Ostojić, Beširović,  Popović, Malinović, Bosančić, Šamara, Lolić. Selektor: Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi