Selektor Islanda oduševio javnost samo dva dana nakon povratka iz Rusije

Nema vremena za odmor

Selektor Islanda oduševio javnost samo dva dana nakon povratka iz Rusije

Endin Čaušević

Reprezentacija Islanda nije se uspjela plasirati u osminu finala Svjetskog prvenstva iako su igrači ovog tima bili na korak od historijskog uspjeha.

Island je po prvi put u svojoj historiji učestvovao na Mundijalu, a bili su na korak od plasmana u osminu finala. Ipak, nakon što su "otkinuli" bod Argentincima u posljednja da kola poraženi su od Nigerije i Hrvatske čime je završen njihov put u Rusiji.

Samo nekoliko dana nakon povratka sa Svjetskog prvenstva selektor Islanda, Heimir Hallgrimsson, oduševio je tamošnju javnost. Čovjek koji pored selektorskog posla radi i kao zubar nije želio da se odmara nakon SP-a i samo dva dana kasnije pojavio se u rodnom Vestmannaeyjaru kako bi sudio utakmice na turniru za omladince.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi