Selimović: I naši navijači vole putovati

U susret duelu Sarajeva i Gladbacha

Selimović: I naši navijači vole putovati

Adnan Beganović

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, u playoffu Evropa lige snage će odmjeriti sa Borussijom M'gladbach.

Prvi susret ova dva kluba igrat će se u našem glavnom gradu 21. augusta a očekuje se da najveći bh. stadion bude ispunjen do posljednjeg mjesta. Duel Sarajeva i Borussije izaziva veliku pažnju kako u našoj zemlji tako i u Njemačkoj, a navijači njemačkog kluba najavili su masovni dolazak u Sarajevo.

Prema izjavama direktora Borussije, očekuje se da na Koševu bude prisutno od tri do pet hiljada navijača tog kluba. 

"Naši navijači vole putovati i očekujemo veliku podršku s tribina u prvom susretu, a po nekim procjenama čak pet hiljada naših fanova moglo bi nas bodriti u Sarajevu", poručili su iz Borussije M'gladbach.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, i iz redova našeg predstavnika očekuju veliku podršku u M'gladbachu, a direktor Sarajeva Dino Selimović raduje se dolasku velikog broja Borussijinih navijača na Koševo ali i poručuje:

"Lijepo je što navijači Borussije vole putovati i drago nam je da će u naš glavni grad doći u velikom broju. No, i naši navijači vole putovati i bodriti svoj voljeni klub što su i pokazali u dosadašnjim utakmicama. U revanš susretu moglo bi biti petnaest hiljada naših navijača, kako iz Bosne i Hercegovine tako iz Njemačke i cijele Evrope. Imamo informacije da se sprema masovni dolazak navijača našeg kluba u M'gladbach".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.