Selimović: Idemo utakmicu po utakmicu, moglo je i bolje, ali i gore

Šef struke Jajčana nakon žrijeba

Selimović: Idemo utakmicu po utakmicu, moglo je i bolje, ali i gore

Samir Mlaćo

Žrijebanje takmičarskih brojeva za novu sezonu Prve lige FBiH obavljeno je jučer u Vogošći u prisustvu predstavnika klubova Prve lige FBiH, predsjednika NS FBiH Irfana Durića, generalnog sekretara NS FBiH Eldina Bakovića, te članova Komisije za takmičenje NS FBiH.

NK Metalleghe BSI sezonu počinje gostovanjem u Kaknju kod Rudara, a o samom žrijebu govorio je trener popularnih Kraljeva Nedžad Selimović.

"Žrijeb je za nas mogao biti i bolji i gori. Otvaramo sezonu gostovanjem u Kaknju kod Rudara koji je godinama u vrhu ove lige, jedna od najkvalitetnijih ekipa svakako. Idemo utakmicu po utakmicu, trideset mečeva je pred nama. U jesenjem dijelu imamo jednu utakmicu više u gostima što je razlog više da nastavimo sa disciplinovanim i napornim treninzma,“ prokomentarisao je Selimović.

Metalleghe će za vikend odigrati prijateljski meč protiv drugoligaša Rudara iz Han Bile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi