Selimović protiv Vlašića testira igrače na probi

Jajčani se spremaju za novu sezonu

Selimović protiv Vlašića testira igrače na probi

Samir Mlaćo

NK Metalleghe BSI će sutra odigrati prvi pripremni meč pred novu prvoligašku sezonu.

Protivnik je drugoligaš Vlašić na čijem terenu u Turbetu će se odigrati ovaj duel.

"Nakon uvodnih treninga na Mračaju, ovaj meč bi trebao dati odgovore na neka pitanja. Priliku će dobiti 22 igrača a posebno me interesuje hoće li se neko od igrača koji su na probi nametnuti, te kako će odigrati mlađi igrači. Vjerujem samo u naporan rad i disciplinu, na tome sam insistirao i na treninzima, a igrači su to dobro prihvatili,“ rekao je Nedžad Selimović, šef struke NK Metalleghe BSI.

Nakon ove utakmice Selimović će odlučiti ko će ostati u redovima Kraljeva iz Jajca i na osnovu toga razmotriti eventualno dovođenje još dva kvalitetna nogometaša. Osim sa Vlašićem popularni Kraljevi su dogovorili i test mečeve sa Novim Travnikom i prijedorskim Rudarom, vjerovatno i sa banjalučkim Borcem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica u Turbetu počinje u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi